Skip to content
Yazı Renkleri
Bulunduğunuz sayfa: Anasayfa arrow Duyurular arrow BİZ, KOOPERATİF ve YÖNETİM KURULUMUZ
BİZ, KOOPERATİF ve YÖNETİM KURULUMUZ Yazdır

Değerli üyelerimiz
Çoktandır burdan sizinle yazışmıyoruz. Yazılanlar çoğunuz tarafında okunduğunu da zan etmiyorum
Zira öyle bir üye porofilimiz varkı tarif etmek çok zor. Nasıl mı ? Şöyleki Zengininden Fakirine, Yaşlısından Gencine ,Erkeğinden Kadınına, Doğulusundan Batılısına. Memurundan Köylisine, Bileninden Bilimeyeninden değerli üyelerimiz var. Hepisininde yanımızda saygınlığı yeri aynıdır.
Başkaları burada başka anlamlar çıkarmasın. Bu farklılığı şunun için söylemek istedim. Karar vermede, burdaki arsamızın değerlendirilmesinde ve uyelik durumumuza kadar herkes çok farklı görüşte ve farklı kararlar çıkmakta
Şöyle ki : Burda bir anket uygulamasını yapıyoruz. çıkan sonuçla genel kurulda verdiğimiz karar birbirini tutmuyor; Herkesle birebir konuşurken aman Başkan bir an önce ne yacaksanız yapın kurtarın bizi su illetten. Sonra Geliyoruz Genel Kurula karar amaya bu illetten kurtulmak isteyen yok.
Üye aidatlarını ödmeyenelere gerekli işlem yapılsın diyen yada diyenler; bakıyorsun en başta kendisi ödememiş. Ben çok garibanım aidatı ödüyemiyorum der. Ucuza bir hisse satıldığında önce o talip olur. Yanı deyim yerinde ise KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER MAHKEMEDE ŞAŞAR. yada tersi
Yönetime geldiğimiz günden buyana sizlere şu teklif leri yaptık.
TEKLİF 1 - Arsamıza kendi konutumuzu kendimiz yapalım projeyi sunduk. Oylamaya geçtik
SONUÇ: Olmaz biz birde para veripte bir daire sahibi olamayız. ( Karara saygılıyız tamam)
TEKLİF -2- Arsalarımızı kat karşılığı verelim. Herkes evet der.
SONUÇ: Gelen teklifleri açıkladığımızda hayır bu kadar yıldan sonra bir çeyrek yada yarım daire için mi bekledik ( Yine olumsuz karar yine saygı ile karşılıyoruz)
TEKLİF -3- Arsalarımızı komple satalım, satın almak isteyen şirketlerin hissebaşına 80-100 bin TL tekliflerini sunuyoruz.( hani hep diyoruz ya satıpta kurtulalaım.)
SONUÇ : Karar, olmaz çok ucuza gidiyor beklememiz lazım; Daha da değerlenecek (Tabiki bu kararada saygılıyız ve haklısınuız)
Peki Beklentiler neler: Hisse başına enaz bir veya birbuçuk 100 metre karelik bir daire anahtar teslimli. Bunada denecek birşey yok. Dilin kemiği yok ya
Teklifler: Tamam peki bütün bunları kabul etmiyoruz. O zaman bu arazinin EMLAK vergizsini, üye AİDATLARINI , YÖNETİM KURULU ve BÜRO masraflarını belirlendiği şekliyle ödiyelim.
SONU: Kocaman bir HAYIIR *Emlak vergisine itiraz edin ödemiyelim devlet ödesin. *Üye aidatlarını artırmamıza gerek yok; Napıyorsunuz ki masrafınız olsun. *Başkan maaşıı daha önce 1000 lira iken başkan maaşını bu yönetim 750 lirya isteğimiz üzerine indirdik 5 yıldır aynı huzur hakki aynı maaş aynı aidatlar bunları artıralım Hayııırrrr olmaz aynen böyle devam edin. Biz edemiyoruz buıyurun gelin siz idare edin. Hayır siz aldınız siz devam edeceksiniz.
Peki bunu okuyan herkese ve bütün üyelerimize soruyorum böyle bir kooperatif böyle bir yönetim böyle üye topluluğu olurmu?
Saygılarımla
Beyhan Demişrkuş,
KOOP.Bşkn.







.
 

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile